Interpretes

Esther Ramos Albiol


Actriu i clown, s'ha format i ha treballat entre Espanya, Argentina i Portugal. Es forma amb diferents professors d'interpretació com José Carlos Plaza, Pablo Messiez, Juancho Calvo, Arnold Taraborelli, Yoshi Oida, Cesca Salazar, Rubén Szuchmacher i Bob MacAndrew, entre altres. I en clown amb mestres com Ami Hattab, Sergi Claramunt, Antón Valén, Virginia Imaz, Marina Barberá… Complementa la seua formació en dansa i cant.

En Espanya treballa com a actriu en “Iaios” de Hop! Gestió Teatral, “Interrupted” de Teatro en Vilo, “Deambulantes” i “A Pecho descubierto” sobre Gloria Fuertes, “Hécuba” amb José Carlos Plaza, entre altres. També treballa com clown en “Payasospital”, “Bandada” i l'òpera “I Pagliacci”.
A més, en Argentina treballa en diferents companyies fent gira per Argentina i Bolívia. En televisió, actua en la sèrie “Centro médico”, “Olmos y Robles”, “La Zona” i “Violetta”. En l'àmbit audiovisual treballa, entre altres, en “La boda de Rosa”, d'Íciar Bollaín. “Amar”, d'Esteban Crespo. També en el curt “La Trampa”, d'Isaak Berrocal, que ha sigut seleccionat en nombrosos festivals nacionals i internacionals. I ”Unos zapatos por estrenar” d'Esteban Pitarch, on guanya el premi a Millor Actriu en el Festival Cortometrando.

Álvaro de la Puerta


Actor i cantant professional nascut a Bilbao es trasllada a Castelló l'any 1992. Com a actor ha treballat tant en audiovisual (televisió i curts) com en teatre. En teatre ha estat els últims 25 anys en companyies professionals privats tant de sala com de carrer i en espectacles d'adults, infantils i juvenils. Pel que fa a companyies públiques, ha treballat en Teatres de la Generalitat Valenciana. Actualment està en gira amb Hop! Gestió Cultural, i l'obra “Iaios”.

Com a cantant ha gravat 7 discos de diferents estils i actualment lidera un projecte de Jazz-Swing amb altres dos músics girant amb “Alvaro de la Puerta Swing Trío” per la Comunitat Valenciana, oferint un concert de temes clàssics de Swing tipus “crooner”.


© COPYRIGHT HOP! GESTIÓ TEATRAL 2012       DISEÑO YINSEN STUDIO