L'espectacle

SINOPSI

Maria i el seu germà Xavi busquen el baló que la iaia Palmira ha amagat perquè la xiqueta es quede a casa estudiant i no isca al carrer a jugar a futbol. Buscant el baló pugen a la cambra i, registrant en caixes i baüls, troben objectes del iaio Salvador, de qui Maria sap molt poc ja que ella va nàixer pocs mesos després que el iaio morira, per això s’oblida del motiu que li ha fet pujar a la cambra i demana a Xavi que li conte tot el que sap d'ell.

Aquest és el punt de partida de “Iaios”, un espectacle en el qual, a través dels jocs dels protagonistes, es va teixint la història dels avantpassats més pròxims dels dos germans, la història d’un amor interromput per la guerra, on l’atzar i la voluntat s’entremesclen per a fer possible el naixement d’una família, el vincle que lliga els xiquets a un passat i a una memòria que són un regal de vida, perquè sense la història de la seua família els dos germans no existirien.

CARACTERÍSTIQUES

Durada: 50'
Espectacle dirigit a tots els públics.
Espai escènic: mímim 6x6 metres
Pedagogia

– Acompanyem l’exhibició amb dossiers didàctics per als centres educatius.

– També oferim la possibilitat de completar l’exhibició amb un projecte a mida d’activitats paral·leles per a la transformació social a través de les arts escèniques.


FITXA ARTÍSTICA

Interpretació: Esther Ramos, Alvaro de la Puerta
Text: Joan Carles Simó
Posada en escena: Pau Pons, Joan Miquel Reig
Direcció d’actors: Carmen Maria Serrano
Espai sonor i composició musical: Panchi Vivó
Escenografia i utilleria: Joan Miquel Reig
Tècnic en Gira: Robert Martínez
Disseny gràfic: Yinsen
Vídeo i fotografia: CocoWork Films

© COPYRIGHT HOP! GESTIÓ TEATRAL 2012       DISEÑO YINSEN STUDIO